İSTİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı İsmet Aral, Tgrt Haber'de!


İSTİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı İsmet Aral, A Para Tarladan Sofraya Programı'nda ''Gıda İsrafına Son Ver Projesi'ni'' anlattı.


Gıda İsrafı Projesi, Fox Tv’de yayınlanan Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi Programı’nda!


İSTİB Başkan Yardımcısı Hakkı İsmet Aral, TV100 Televizyonunda yayınlanan “Emre Buga ile Güne Bakış” programında canlı yayında koronavirüs tedbirleri ve artan gıda talebini değerlendirdi.


İstanbul Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı İsmet Aral Kafa Radyo’da yayınlanan Güçlü Mete'nin sunduğu Kripto Odası adlı programda Gıda İsrafına Son Ver Projesi'ni anlattı.


İSTİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı İsmet Aral, Kanal Ekonomi Instagram canlı yayınında EGD Başkanı Celal Toprak'ın konuğu oldu.


Haydi Dünya'mızı israftan kurtaralım!


Moderatör Neslihan Topuz Yirik ve konuğu Dr. Seda Ülgen ile ''ne besinimizi ne de mutluluğumuzu israf edelim'' mottosuyla keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.


Kendi Ajans Başkanı Melis Yarıcı ile Moderatör Nesliha Topuz Yirik, bir iletişimcinin ve annenin gözünden gıda israfını konuştu.


İSTİB Yönetim Kurulu Üyesi Beşir Kılıç, tedarik zinciri yönetimi ile gıda israfı arasındaki bağlantıyı keyifli sohbetiyle anlattı.


İSTİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı İsmet Aral ile Neslihan Topuz Yirik, Türkiye'de gıda üretimini, israfını ve ekonomik sonuçlarını konuştular.


Gıda bankacılığı sisteminin gelişimi ve dünyadaki örnekleri üzerine Tider Kurucu Başkanı Serhan Süzer ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.


Dr. Mutlugül Yahyaoğlu ile karantina günlerinin insanlar üzerindeki etkisini ve israfın psikolojik yönünü konuştuk.


Neslihan Topuz Yirik'in moderatörlüğünde çocuklarımıza sağlıklı beslenme alışkanlığını israf etmeden nasıl kazandırılabileceğini Pedagog Ayşe Şima Sunder ile konuştuk.


İSTİB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Recep Salih AL ile Neslihan Topuz Yirik, süt ve süt ürünlerinin evlerde, marketlerde ve tedarik sırasındaki israfı üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.


İstanbul Ticaret Borsası olarak düzenlediğimiz Gıda İsrafını Engelleme Proje Yarışması’nda başvurular tüm hızıyla devam ediyor.


Haydi mücadelemize sen de katıl, birlikte gıda israfına son verelim!


Diyetisyen İpek Ağaca Özger ile Moderatörümüz Neslihan Topuz Yirik, mutfakta doğru bildiğimiz yanlışlar üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.


İSTİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı İsmet Aral, Tvnet Kahve Arası Programı'nda ''Gıda İsrafına Son Ver Projesi'ni'' anlattı.


Pizzanın geri kalan kısmını sen yorulma diye çöpe attık. Başkası yapınca kızıyorsun ama her gün gıdaların üçte birini çöpe atıyorsun. Türkiye’de yılda 14,5 milyon ton gıda çöpe atılıyor. İhtiyacın kadar al gıda israfına dur de!


Aldığın kıyafetlerin üçte birini çöpe atıyor musun? O halde gıdaların üçte birini neden çöpe atıyorsun? Türkiye’de yılda 14,5 milyon ton gıda çöpe atılıyor. İhtiyacın kadar al gıda israfına dur de!


Çocuklar bile yemeklerini çöpe atmıyor. Peki sen neden atıyorsun? Türkiye’de yılda 14,5 milyon tonu gıda çöpe atılıyor. İhtiyacın kadar al gıda israfına dur de!


İSTİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı İsmet Aral, TRT Haber'de ''Gıda İsrafına Son Ver Projesi'nin'' amaçlarını ve hedeflerini anlattı.


İSTİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı İsmet Aral, Sputnik Radyo’da yayınlanan “Yeni Şeyler Rehberi” adlı programa katıldı.


TAŞFED Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Özrek ile İSTİB ile gerçekleştirilen iş birliğiyle birlikte, mesleki eğitimin gıda israfı üzerindeki etkilerini konuştuk.


İstib Yönetim Kurulu Üyesi Beşir Kılıç ile birlikte Gıda İsrafına Son Ver Projesi'nin son durumunu ve yapılan iş birliklerini konuştuk.


İSTİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı İsmet Aral, A Para televizyonunda ‘’Gıda İsrafına Son Ver Projesi’’ ve ‘’Gıda Bankacılığı’’ konularında bilgi verdi.





Çöplerin Büyük Bir Bölümü Gıdadan Oluşuyor/ CNN Türk Ana Haber


İstanbul Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı İsmet Aral, APara TV’de Şafak Tükle’nin sunduğu “Tarladan Sofraya” programına katıldı.


Şeref Oğuz - Kamu Spotu

Vahap Munyar - Dünya Gazetesi

Gila Benyamor - Hürriyet Gazetesi

Gastronomi Dergisi

TIMETURK

Çocuklara ve gençlere gıda israfının engellenmesini anlatmak en büyük amacımız. İSTİB olarak başlattığımız "Gıda İsrafını Engelleme Projesi'ne dair haberimizi Hürriyet Cumartesi ekinden ve Hurriyet.com.tr 'den okuyabilirsiniz.

Geleceğini ve paranı israf etme.